The Coast beach house

The Coast beach house

Bij The Coast beach house in Monster kun je het jaar rond genieten van de Westlandse kust. In de zomer én winter, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat.

The Coast beach house: een zee van rust

The Coast is te vinden op het Monsterse strand. Dit strand is precies zoals een strand moet zijn: weids, rustig en ruig. In Monster staat de natuur centraal, dus geen aaneenschakeling van strandtenten en massatoerisme. Op dit strand kun je genieten van een ontspannen wandeling aan het water en daarna lekker opwarmen (of verkoelen) bij The Coast. Er worden dagverse producten en pure gerechten geserveerd, veelal fairtrade, biologisch of uit de streek. 

Prachtig uitzicht

Het is niet zomaar een strandpaviljoen. Door de hoogte van het beach house en het bijzondere ramenspel ontstaat er een panorama-uitzicht over het strand van Kijkduin tot Hoek van Holland. Het biedt een uitzicht op de actieve (kite)surfers, de zandmotor en de wilde natuur. Zelfs de zeehonden laten zich een paar keer per jaar op het strand zien, dat is wel heel bijzonder! 

The Coast, zandmotor

Meer foto's:

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Molenslag Noordzijde Monster
2681 VP Monster
Tel: 0174-280331
info@thecoast.nl
www.thecoast.nl
Facebook

Openingstijden
The Coast is zeven dagen per week geopend vanaf 10.30 uur en in het weekend zelfs eerder. Maandag t/m donderdag sluit de keuken om 16.00 uur. In het weekend om ongeveer 19.30. Bij twijfel, kun je het beste even bellen.

28 nov t/m 2 dec, 22 dec en 25 dec gesloten.

Eten & drinken

Het boerenleven in de stad

Uit Je Eigen Stad

Romige pasta met spruiten

Dagje actief bij Outdoor Valley

Outdoor Valley
Ontspanning

Je eigen picknick op de Populierenroute

Het Bieslandse Bos
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning