CIY (create-it-yourself) bij Baker & Moore

CIY (create-it-yourself) bij Baker & Moore

“Niet spelen met je eten!” Wie heeft dat nog nooit gehoord van zijn of haar ouders. Maar soms is het best leuk om creatief te doen met je eten en bij Baker & Moore mag je naar hartenlust je eigen boterham creëren zonder dat je je handen er vies voor hoeft te maken.

Baker & Moore zit in het hartje van centrum Rotterdam, waardoor je er makkelijk binnen kunt lopen voor een lekker ouderwetse boterham. Als je daar geen zin in hebt, dan kun je ook kiezen voor een homemade salade of een soepje van Kromkommer. Alle salades en sausjes worden in de keuken van Baker & Moore bereid. 

Uiteraard moesten we even het CIY concept uittesten.

Als je echt niet kan kiezen uit het vaste menu of je wil gewoon eens wat ‘anders”, dan kun je altijd nog je eigen sandwich maken. Kies je favoriete brood, gooi er alle toppings op die je lekker vindt en je hebt een zelf samengesteld broodje. Ben je allergisch voor gluten, geen nood aan de man, want ze hebben ook glutenvrijbrood. Wij namen die dag een sandwich Salmon in Cream, een soya yoghurt met noten en gedroogd fruit. Uiteraard moesten we even het CIY concept uittesten. Daar kwam uit: een sandwich van spelt brood (van Menno) met kaas, komkommer en mosterdmayonaise. Klinkt niet heel spannend maar het smaakte wel enorm goed.

Daarnaast maken ze dagelijks hun eigen (slow) juices en limonades. Zo hadden wij er eentje met citroen, limoen, munt, vlierbesbloesem en komkommer. Lekker fris, fruitig, zoet maar zonder dat het glazuur van je tanden afspringt. Mocht je nu geen zin hebben in een hip drankje, dan kun je ook gewoon een koffie bestellen. Helemaal niks mis mee! Ook voor grote groepen draaien ze bij Baker & Moore hun hand er niet voor om. Of je nu een receptie hebt of baby shower of je wil gewoon met vriendinnen genieten van een high tea. Niks is te gek want zelfs aan de mensen met gluten intolerantie en vegans is gedacht. Samen met SUE (zoet zonders suiker) verzorgen ze een volledige suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, raw vegan, high-tea Er is dus voor ieder wat wils. 

 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Familie & kids

Ideale Zondag: De Bergse vallei

Bergse Bos

Breng de winterse geuren mee naar binnen!

Eten & drinken
Eten & drinken
Familie & kids
Workshops

Eten bij Bertmans

Bertmans

Slow juice recept met Rotterdamse oogst.

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Eten & drinken
Streekproducten