Cactuskwekerij Honselersdijk

Cactuskwekerij Honselersdijk

"Cactussen zijn hip! Maar de prijzen waarvoor ze in tuincentra verkocht worden zijn natuurlijk niet om blij van te worden" Aldus Otto Zeitler, die al jaren een ware passie heeft voor cactussen.

Toen Otto enkele jaren in Portugal woonde werd hij gegrepen door de schoonheid van deze stekelige planten. Ze zijn er in alle soorten en maten, van enorme bolcactussen tot zachte cactussen met de mooiste kleuren en vormen. Terug in Nederland begon hij zijn cactuskwekerij, waar inmiddels meer dan 100.000 cactussen klaar staan om verkocht te worden aan tuincentra en andere bedrijven. 

Otto is  trots op zijn cactussen. Toch ligt zijn hart eigenlijk nóg meer bij zijn assortiment aan Zuid-Afrikaanse caudexplanten. Deze bijzondere planten kennen een rustperiode, maar bloeien in de zomer prachtig op. 

Hoewel hij voornamelijk levert aan grote bedrijven, vindt Otto het ook leuk om zijn cactussen, caudexplanten én vetplantjes voor een leuke prijs te verkopen aan particulieren. Op afspraak ben je daarom iedere zaterdag van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de cactuskassen in Honselerdijk, waar je zo ver je kunt kijken alléén maar cactussen ziet! 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Alleen open op afspraak. 

e-mail: cu9vu2@kpnmail.nl 

tel: 0614020351

Ontspanning
Duurzaamheidscentrum de Papaver
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Streekproducten

Top 5 low budget vakantie-uitjes

Permacultuur. Hoe groen zijn jouw vingers?

Epic burgertime

Hoeve Biesland

Kas op het dakkie bij Urban Farmers

Urban Farmers