Via buiten naar binnen: stiltewandeling (zomereditie)

Via buiten naar binnen: stiltewandeling (zomereditie)

Buiten wandelen in stilte, in de polder tussen Schiedam, Vlaardingen en Delft. Middenin de Randstad dus, en toch temidden van rust, ruimte en stilte. Om stilte te ervaren hoef je niet per se de stad uit. Stilte is dichterbij dan je denkt. Door je zintuigen aan het werk te zetten kom je uit je hoofd en in je lijf, in contact met jezelf. 

De wandeling begint en eindigt met meditatieve oefeningen en tijdens de wandeling nemen we ook de tijd om een paar keer bewust stil te staan. Om vanuit wat je dan ervaart verder te lopen.

Aan het eind van de wandeling is er een kopje thee

Rianne Collignon

Deze wandeling wordt georganiseerd door Rianne Collignon: "De ontdekkingsreis naar binnen deel ik graag. Omdat ik het een ander ook gun. Om het leven te leren leven. Met vallen en opstaan. Op een aandachtige, milde manier en zonder oordeel. Omdat jij en ik goed zijn zoals we zijn.

Met veel plezier geef ik yogalessen en workshops en ook voor privéles kun je bij mij terecht. Naast yogalessen en stiltewandelingen die ik organiseer onderzoek ik de schoonheid van vergankelijkheid om angst voor leven èn dood plaats te laten maken voor vertrouwen en overgave."

 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zondag 7 juli 2019
Hoe laat
10.00 - 11.30 uur
Waar
Begin- en eindpunt wandeling: kruising van de Kasteelweg en de Waterstokerstraat
Kosten
€12,50 euro, ga je vaker mee? Dan betaal je 10 euro met de Stiltewandeling strippenkaart (30 euro voor 3 x)
Aanmelden
Door e-mail te sturen naar rianne.collignon@gmail.com
Website