Boutique restaurant Bavette

Boutique restaurant Bavette

De naam zegt het al; Bavette is een vleesrestaurant en serveert vlees zoals het bedoeld is. Terwijl de Wagyu en Hereford runderen heerlijk staan te grazen in de nabijgelegen Maaslandse weides, kiezen vleesliefhebbers binnen zelf het lekkerste malse stukje vlees uit. Dineren bij Bavette is een ware beleving! 

Het restaurant is  gevestigd in een gerenoveerde koeienstal en ligt aan de Korte buurt te Maasland. Bij Bavette wordt gewerkt volgens het Boutique Butcher concept. In de open keuken is er een Meat Market, een slagersvitrine,  waar u zelf uw favoriete stuk rundvlees kunt uitkiezen. Het team van Bavette adviseert bij de Meat Market. Zij informeren de gasten over het vlees en de eigenschappen van de Hereford- en Wagyu runderen.  Naast de Meat Market kan er uiteraard ook à la carte gegeten worden.

Bij Bavette houden ze van koeien. De runderen zijn opgegroeid op de weide van Weiderij Horison, grenzend aan Bavette en hebben daar een heerlijk leven gehad. In de Meat Market wordt gewerkt met het bijzondere Japanse Wagyu- en het Engelse Hereford-rund. Boer Paul informeert u tijdens uw bezoek graag over de eigenschappen van deze prachtige runderen.

Bavette is de ideale locatie voor lunch en diner, maar leent zich ook uitstekend voor vergaderingen en evenementen.

Op zaterdag is de boutique open waar men de meest heerlijke stukken vlees kan kopen. Naast het vlees van eigen weide worden er ook marinades, sauzen, olijfoliën, Laguiole steakmessen en wijnen verkocht.

Meer informatie over het menu en de diverse mogelijkheden bij Boutique Restaurant Bavette kunt u vinden op de website.

 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Kortebuurt 15
3155 EG Maasland


telefoon: 010 5900114
e-mail: info@bavette.nl

www.bavette.nl

 

Eten & drinken

De herfst aan de kust

Par Hasard Scheveningen

Duurzame deli; The Living

The Living
Ontspanning

Broedseizoen! Dit kun jij doen om dieren en hun jongen te helpen

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust