Bosbadderen in Hoek van Holland

Bosbadderen in Hoek van Holland

Forest Bathing in een oeroud bos op het duin. Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder het dak van bladeren? Dan is dit jouw bos. Jullie komen op een geweldige locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt.

Lekker de natuur in

Bosbadderen is geïnspireerd op het Japanse gebruik shinrin yoku. Wetenschappers van over de hele wereld zijn het erover eens dat forest bathing resulteert in een sterker immuun systeem, minder stress en verbeterde cognitieve prestaties.
Bomen in de hoofdrol!
 
Met zwemmen hebben de activerende wandelingen niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur. Het idee achter forest bathing is eenvoudig. Door te vertragen met alle zintuigen te observeren merken we dingen op die ons misschien ons hele leven zijn ontgaan. Door het tempo van de dagelijkse routine te laten varen, kunnen we schoonheid in het moment vinden en daarbij diep ontspannen.
 

Wat is het precies

De gecertificeerde gidsen Mel Feldkamp en Marijke Lammers helpen jullie om op je eigen authentieke manier een relatie aan te gaan met de natuurlijke wereld. Er is geen goede of foute manier om het te doen en het is geweldig voor alle leeftijden; kom gewoon en wees jezelf. Het is allemaal welkom in het bos. De wandelingen zijn geschikt voor mensen zonder outdoor ervaring. de paden zijn niet geschikt voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn.
 

Tip van je gids

  • Gebruik een anti insectenmiddel tijdens je bezoek.
  • Draag een lange broek en sokken gedurende het tekenseizoen.
  • In voorjaar, herfst en tijdens een natte zomer zijn waterafstotende schoenen of kaplaarzen handig.
 
Bosbadderen is corona proof, de groepen bestaan uit maximaal 4 personen en er wordt voldoende afstand gehouden.
 
Dit is een activiteit van bosbadderen.nl, kijk op de website voor meer informatie. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 10 april 2020
Hoe laat
van 13.00 – 16.00 uur
Waar
Hoor je bij aanmelding
Kosten
€ 32,- per persoon  
Aanmelden
Website