Bosbaas

Bosbaas

De natuur zit vol met lekkernijen. Om alles te leren over eetbare planten en paddenstoelen organiseert Bosbaas leuke en vooral interessante wandelingen, excursies en workshops door het hele gebied.

Altijd trek in lekker eten, passie voor de schoonheid van de natuur en dol op het inspireren van mensen. Dat is hoe Edwin zichzelf omschrijft. Vrienden en familie kenden hem al jarenlang als iemand die anderen enthousiast maakt over de heerlijkste eetbare wilde planten en paddenstoelen.

In het najaar van 2013 besloot Edwin zijn passies te volgen en begon hij officieel als 'Bosbaas' bij Eetbaar Park in Den Haag met eetbare-wilde-planten-wandelingen. Na alle enthousiaste reacties van deelnemers is Bosbaas inmiddels uitgegroeid tot een begrip en organiseert hij door het hele land leuke en leerzame wandelingen, soms zelfs met kookworkshops. 

In parken, plantsoenen of meer in de wilde natuur is er elk seizoen wel iets lekkers te smikkelen! Tijdens de wandelingen ervaar je de rijkdom en veelheid van alles om je heen wat eetbaar is. Je leert op een hele andere manier je eigen omgeving te ervaren! 

Terug naar de natuur! Om iedereen te laten smikkelen en zich te laten verwonderen over al het moois en lekkers dat de natuur te bieden heeft!

Waar

Bosbaas is actief in de randstad maar ook ver daar buiten! Veel wandelingen in en om Den Haag, Delft, Rotterdam, maar ook leuke en interessante wandelingen op de Betuwe en de Veluwe. Op verzoek ook op andere plekken, bijvoorbeeld voor een groepsuitje met vrienden, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitjes etc.e 

Via de agenda van Hof van Delfland en de Bosbaas facebook pagina blijf je op de hoogte van het actuele aanbod.


 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Fultonstraat 6
2562 XH Den Haag
 Tel: 06-16499548
E-mail: bosbaasedwin@gmail.com

Facebook
 Website
Workshops

Smaakexplosies bij La Tasca

La Tasca
Wollebrand fun, food & events
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops

Boulderen, niet bulderen.

Delfts Bleau
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Streekproducten
Eten & drinken

Zoetigheid zonder zorgen: SUE

SUE Store

Gezonde voeding enkel voor de elite?

De Smulhoeve

Lunchcafé de Smulhoeve
Ontspanning
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning

Broga, niet alleen voor Bro’s

Yogaground

Wijn proeven bij wijnboerderij Vlaardingen

Wijnboerderij Vlaardingen
Sport & avontuur

Klimmen en klauteren bij Monk Bouldergym

Monk bouldergym Rotterdam

Ideale Zondag: Trailrunnen met Christel

Een veilige start: Bootcamp 4 Babes bij The Bootcamp Club.

Kralingse Bos