Boerenlandroute 29 km

Boerenlandroute 29 km

Deze route van 29 km loopt via de fietsknooppunten: (50) - 52 - 53 - 68 - 67 - 80 - 62 - 60 - (56) - 61 - 81 - 63 - 59 - 58 - 64 -65 - 69 - 73- 51 - (50)

U start in Schiedam bij de TOP (toeristisch overstap punt) bij de Schiedamseweg, direct aan de Poldervaart. U fietst dan Schiedam uit, door het veenweidelandschap van Midden-Delfland, via Schipluiden met de historische dorpskern en langs buurtschappen als Negenhuizen, Kandelaar en Kerkbuurt. Langs en over dijken en over smalle linten wordt het weidgebied volop ervaren met de koe in de wei, de weidevogels en de wolkenluchten erboven.

Over de doorgetrokken A4 tussen Delft en Schiedam, die verdiept is aangelegd en enkele keren wordt gekruist. Als u langs de Vlaardinger Vaart fietst, komt u voorbij de Vlietlanden, moerassig natuurgebied in beheer bij Natuurmonumenten.

Het laatste stuk gaat via het oude lint van de Groeneweg en Kerkweg met monumentale boerderijen en de buurtschappen Kerkbuurt en Windas. U blijft in de stad fietsen door het groen via de Poldervaart en het Beatrixpark tot bij het toeristisch overstap punt. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Ontspanning
Eten & drinken
Familie & kids
Kunst & cultuur
Ontspanning
Streekproducten
Workshops

Herfstige hertjes spotten – het Kralingse bos

Kralingse Bos
Stadsboerderij de Wilgenhof
Kunst & cultuur
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Wandelen & fietsen

Molens, vlinders en de fruitige oase van Jomajole

Jomajole kersenkwekerij

Beleef en bedaar in Wassenaar!

Japanse tuin Clingendael