Bieslandse Heerlijkheid

Bieslandse Heerlijkheid

De Bieslandse Heerlijkheid is een prachtige, verbouwde boerderij. Overal in de gebouwen is de historie zichtbaar die terug gaat tot 1860. Bijvoorbeeld in de originele balkstructuren, die u ziet nog terug in de kamers. Moderniseren is met oog voor detail en met historisch besef gedaan. Zo beleeft u de echte sfeer van weleer met alle comfort van nu. Onze passie is om u te laten genieten!
 

Landelijke gastvrijheid en comfort

U overnacht in één van onze vier stoere, rustieke kamers. Onze fraaie kamers zijn gesitueerd in de schuur en in de hoeve. De vier kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Kijk voor tarieven en beschikbaarheid.

 

Kamers van alle gemakken voorzien

Alle kamers hebben comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche en toilet en een eigen opgang. Ook faciliteiten om koffie- en thee te zetten en een goed gevulde koelkast staan tot uw beschikking.  Een extra bed kan op verzoek op de kamer worden bijgeplaatst. Kijk welke faciliteiten er nog meer zijn!

 

Ontbijten is een feest

Het ontbijt komt ter tafel in de gezamenlijke ruimte op de begane grond. In een authentieke sfeer geniet u van kwaliteitsproducten van het boerenland.

 

Ongestoord genieten

De Bieslandse Heerlijkheid heeft meerdere terrassen, waar u ongestoord een drankje kunt nuttigen en/of een dutje kunt doen. Om het genieten compleet te maken is er bovendien een bloementuin met een prachtig tuinhuis. De ideale plek om onthaasten.

 

Overdadig groen

Op nog geen kwartier fietsen van het Centrum Delft, waant u zich in een compleet andere wereld. Wandelen, fietsen of iets cultureels doen. Deze prachtig verscholen landelijke B&B midden in het groen biedt u een fantastisch uitgangspunt voor een ontspannen verblijf. Kijk wat er allemaal te doen is in deomgeving.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Klein Delfgauw 61
2616 LC Delft
Tel: 015-3107126
Mob: 06-12853722
info@bieslandseheerlijkheid.nl
www.bieslandseheerlijkheid.nl
Facebook

 

Overnachten

Op vakantie bij de buren: B&B Rechthuis van Zouteveen

B&B Rechthuis van Zouteveen

Top 5 tips voor de zomervakantie!