Beleef buitenplaats het Huys ten donck tijdens de Donckse fair

Beleef buitenplaats het Huys ten donck tijdens de Donckse fair

Na het grote succes van de Donckse Family Fair in 2017 organiseert Stichting Het Huys ten Donck opnieuw een Donckse Fair! 

Zaterdag 31 augustus is het zover. Geniet deze dag op de buitenplaats van een brocante fair, diverse marktkramen met mooie producten, ambachten, kinderactiviteiten, entertainment en activiteiten waaronder een roofvogelshow!
 

Engelse Landschapspark

Laat u tijdens de Donckse Fair meenemen over de buitenplaats. Struin langs de brocante fair en oude ambachten op het terrein voor het historische Huys ten Donck, laat u verwonderen door de natuur in het achterliggende Engelse Landschapspark. Neem een kijkje bij de slangenmuur en alle activiteiten die hier plaatsvinden. En kent u de boomgaard van de buitenplaats al? 

Roofvogelshow

Dit jaar is er opnieuw weer van alles te beleven op het landgoed. Van een roofvogelshow op het gazon tot oude ambachten. Van een culturele expositie in het Koetshuis, rondleidingen tot allerlei leuke kinderactiviteiten.
 

Rondleidingen door Het Huys ten Donck

Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de rondleidingen door Het Huys ten Donck en/of Park. Tijdens de rondleidingen leert u meer over de geschiedenis van de buitenplaats: in het Park leert u daarnaast van alles over de bijzondere flora en fauna die hier te vinden zijn en binnenshuis over de ontvangstruimtes en het authentieke interieur wat hier nog staat. 
 

Ticketprijzen

Volwassenen (>12 jaar) 
€ 5,- Kinderen (<12 jaar) gratis - onder begeleiding van een volwassene
Rondleiding buitenshuis € 10,- Rondleiding binnenshuis € 20,-
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 31 augustus
Hoe laat
10:00 - 19:00 uur
Waar
Huys ten Donck, Benedenrijweg 461, Ridderkerk
Kosten
Volwassenen (>12 jaar) € 5,- Kinderen (<12 jaar) gratis - onder begeleiding van een volwassene
Aanmelden 
Website