Bakkers Werkplaats

Bakkers Werkplaats

De bakkerswerkplaats is een sociale onderneming die tot doel heeft gesteld om het bakkers ambacht uit te dragen door het te leren aan buurtgenoten en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

 
Door het leren van het ambacht van A tot Z, van graankorrel tot brood heeft Rotterdam er een echte bakkerswerkplaats bij. En we geven de mensen die we opleiden weer lol in het werken en een doorgroei mogelijkheid naar een betaalde baan. Met Rotterdammers bouwen we een community van leden. 

Deze bakkerswerkplaats zal bijdragen aan de werkgelegenheid in de wijk. Met deze werkplaats willen wij beweging brengen in de wijk. Door mensen uit de buurt opleidingsmogelijkheden te geven zullen de sociaal-maatschappelijk doelstellingen ten aanzien van onderwijs, en daarmee voor zorg en welzijn beter kunnen worden bereikt. Werk is namelijk de beste zorg die we mensen met afstand tot arbeidsmarkt kunnen geven.

De Bakkerswerkplaats is ook dé plek om ambachtelijk brood te leren bakken. Zo kunnen professionals, studenten, en werkloze jongeren en ouderen met elkaar het brood bakken. Hoe meer mensen bakken, hoe vaker de gemeenschapsbakkerij open is. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Sumatraweg 20-22
3072 ZS Rotterdam
Tel: 06-24540773
broodnodig@bakkerswerkplaats.nl
www.bakkerswerkplaats.nl
Facebook

Workshops
Dreams skate- en surfschool & shop
Sport & avontuur
Workshops
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Streekproducten
Eten & drinken

Winterse pompoensoep met twist

CIY (create-it-yourself) bij Baker & Moore

Baker & Moore

Gepocheerde eitjes met asperges