Aardappels rapen en patat bakken

Aardappels rapen en patat bakken

U kunt zaterdag 11 augustus met het hele gezin Raja aardappels komen rapen op het aardappelveld van de Buytenhof. De aardappels worden door de rooier uit de grond gelicht en vervolgens mag u de aardappels zelf oprapen. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur is het aardappelveld geopend en tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen kinderen meedoen aan een workshop patat maken. Ze mogen zelf aardappelen wassen en onder begeleiding snijden. De boer bakt er heerlijke verse patat van. 

De kosten voor de workshop zijn € 2.50 per persoon en de kosten voor het aardappel rapen zijn € 0,75 per kilo aardappels.
 

Bakken, roosteren, koken en frituren

De Raja’s zijn onbespoten en alleen bemest met de mest uit de stal. Het is een vastkokende aardappel met een rode schil en ze zijn geschikt om te bakken, roosteren, koken en frituren. U kunt er bijvoorbeeld ook heerlijke aardappelsalsa van maken met verse kruiden, olijfolie, knoflook, kappertjes en ansjovis. De kruiden kunt u plukken in onze nieuwe kruidentuin en naderhand afrekenen in De Boerderijwinkel.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 11 augustus
Hoe laat
Van 10.00 uur tot 16.00 uur is het aardappelveld geopend en tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen kinderen meedoen aan een workshop patat maken.
Waar
De Buytenhof, Rijsdijk 98, Rhoon
Website