4-seizoenenwandeling: Wintereditie

4-seizoenenwandeling: Wintereditie

De drie clubs, ANV Vockestaert, Vitesse Delft en Villa Joep organiseren samen, na de zeer geslaagde herfstwandeling op 14 oktober op zondag 13 januari 2019 de wintereditie van de 4-seizoenenwandeling door het nog steeds prachtige Midden-Delfland. 

Vier seizoenen

4 seizoenen houdt in dat iedere deelnemer éénmaal in respectievelijk de lente, zomer, herfst en winter, een “vaste” route door het gebied loopt. De vier seizoenen kunnen zo met elkaar vergeleken worden om van elk seizoen de specifieke kenmerken passend bij de tijd van het jaar te ontdekken. Wel een vierdaagse maar net even anders. De afspraak is dat de drie organisaties elk hun best doen deze seizoenenwandeling te promoten en zo gezamenlijk veel wandelaars te trekken. De wandelaars betalen allemaal een vast bedrag om mee te mogen doen.
 

Inschrijven

U kunt kiezen uit vier verschillende afstanden: respectievelijk 5, 10, 20 of  35 kilometer. Starten kan op 13 januari vanaf 9:00 uur tot 12.00 uur ’s ochtends (de zon komt om 8:50 op!) vanuit het clubhuis van Vitesse Delft. Het clubhuis ligt in Delft aan de Henk van Riessenlaan 2. Deelnemers moeten zelf kijken hoe laat ze willen starten maar na 17:00 uur is de wandeltocht afgelopen en sluit het administratieve gedeelte. De zon is dan om 16:50 uur al weer onder gegaan! Houd hier rekening mee met vertrektijd en de lengte van de wandeling.
 

Goed doel

U kunt als u nog niet eerder had ingeschreven direct inschrijven voor de winterwandeling op 13 januari, de lentewandeling op 14 april en de zomerwandeling op 14 juli. De kosten zijn per wandeling € 8 per deelnemer. Kinderen onder de tien jaar, betalen, uiteraard alleen onder begeleiding, niets. Tenslotte, zoals u al begrepen hebt: de deelnemersbijdragen worden geschonken aan Villa Joep.
 

Villa Joep

Villa Joep: is een professionele organisatie die neuroblastoom, één van de meest agressieve vormen  van kanker die kinderen kan treffen, bestrijdt. Villa Joep zegt pas te stoppen als er een levensreddende therapie is gevonden tegen neuroblastoom. Veel moeilijk en ingewikkeld onderzoek is daarvoor nodig en dat kost geld.
 

Vitesse Delft

Vitesse Delft is een voetbalclub die vindt dat zij naast het voetballen ook een maatschappelijke taak heeft en die midden in de samenleving wil staan en daar waar nodig ook zal handelen.
 

Vockestaert

Vockestaert, formeel de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert, is een organisatie van meelevende boeren en burgers in en om de gemeente Midden-Delfland die graag zo veel mogelijk mensen wil laten genieten van dit veenweidegebied met haar speciale karakteristieken. Ontdek dit bijzondere veenweide gebied dat is gelegen te midden van diverse grote steden.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zondag 13 januari 2019
Hoe laat
Starten vanaf 9:00 uur tot 12.00 uur
Waar
clubhuis Vitesse aan de Henk van Riessenlaan 2 Delft
Kosten
​€ 8 per deelnemer per wandeling
Aanmelden 
Website