Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Iedereen in Rotterdam kent het Vroesenpark wel. Het park dat als eerste volstroomt met mensen wanneer de allereerste warme zonnestralen door het wolkendek heenkomen. 

Sinds 2015 zit hier ook het Vroesenpaviljoen. Het gemak van thuis maar dan zonder zelf te hoeven koken en af te wassen. Of een paviljoen met een hele grote achtertuin, het is maar hoe je het bekijkt.

Binnen is het niet groot maar dat mag de pret zeker niet drukken. Met het mooie weer kun je buiten onder de uitbouw aan de lange tafels zitten. Of plaatsnemen aan de kleine tafeltjes of, nog beter, lekker lui zitten in de enorme strandstoelen die her en der staan opgesteld over het terras. Met een huis-gemaakte limo in de hand is het er prima toeven. Je kunt hier overigens van s'ochtends tot s'avonds terecht voor een ontbijt, een uitgebreide lunch of een volwaardig diner - als je geen zin hebt om te koken.

Het gemak van thuis maar dan zonder zelf te hoeven koken en af te wassen.

De kaart is niet heel uitgebreid maar daardoor is het makkelijker om een keuze te maken! Betaalbare gerechten met verrassende smaken met wisselende soepen en salades. Uiteraard kan er ook geborreld worden dit kan gepaard met een lekker biertje van de lokale Kaapse brouwers, een wijntje of een homemade limonade (ga voor de citroen!). 

 

Wij gingen uiteraard voor de vegetarische bitterballen van Rotterzwam en een klassieke flamküchen met spek en kaas. Voor de carnivoren zijn er ook gewone bitterballen van Rolf. Het viel ons op dat er veel lokale producten op de kaart staan. Zo hebben ze Man met bril koffie, thee van Evermore en zelfs honing Stadsimkerij Bijbouna staat te pronken op tafel!

De kaart is wilt nog wel eens wisselen, des te meer reden om ook nog eens terug te komen. Ook met minder zonnig weer. Je kunt hier niet alleen eten, er worden ook geregeld kleine optredens, activiteiten en workshops gehouden. Voor jong en oud!

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Familie & kids
Boerderij het Lansingerland
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
De Delflandhoeve
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops

Zeilvereniging De Bommeer

Watersportvereniging De Bommeer
Ontspanning

De gebaande paden af

Nostalgie Dichtbij – Het winterse kerstgevoel op een boerderij

Boerderij Dichtbij
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning

Quad rijden bij Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen
Streekproducten

Hotspot Hutspot

Hotspot Hutspot

Gebakken spruitjes met balsamico en yoghurt mosterd dressing

Een hemel van chocolade

De Bonte Koe Chocolade
Wandelen & fietsen

Keramiek in de polder!

Jachthaven Schipluiden

Beleef en bedaar in Wassenaar!

Japanse tuin Clingendael

Top 5 tips voor de zomervakantie!