Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Iedereen in Rotterdam kent het Vroesenpark wel. Het park dat als eerste volstroomt met mensen wanneer de allereerste warme zonnestralen door het wolkendek heenkomen. 

Sinds 2015 zit hier ook het Vroesenpaviljoen. Het gemak van thuis maar dan zonder zelf te hoeven koken en af te wassen. Of een paviljoen met een hele grote achtertuin, het is maar hoe je het bekijkt.

Binnen is het niet groot maar dat mag de pret zeker niet drukken. Met het mooie weer kun je buiten onder de uitbouw aan de lange tafels zitten. Of plaatsnemen aan de kleine tafeltjes of, nog beter, lekker lui zitten in de enorme strandstoelen die her en der staan opgesteld over het terras. Met een huis-gemaakte limo in de hand is het er prima toeven. Je kunt hier overigens van s'ochtends tot s'avonds terecht voor een ontbijt, een uitgebreide lunch of een volwaardig diner - als je geen zin hebt om te koken.

Het gemak van thuis maar dan zonder zelf te hoeven koken en af te wassen.

De kaart is niet heel uitgebreid maar daardoor is het makkelijker om een keuze te maken! Betaalbare gerechten met verrassende smaken met wisselende soepen en salades. Uiteraard kan er ook geborreld worden dit kan gepaard met een lekker biertje van de lokale Kaapse brouwers, een wijntje of een homemade limonade (ga voor de citroen!). 

 

Wij gingen uiteraard voor de vegetarische bitterballen van Rotterzwam en een klassieke flamküchen met spek en kaas. Voor de carnivoren zijn er ook gewone bitterballen van Rolf. Het viel ons op dat er veel lokale producten op de kaart staan. Zo hebben ze Man met bril koffie, thee van Evermore en zelfs honing Stadsimkerij Bijbouna staat te pronken op tafel!

De kaart is wilt nog wel eens wisselen, des te meer reden om ook nog eens terug te komen. Ook met minder zonnig weer. Je kunt hier niet alleen eten, er worden ook geregeld kleine optredens, activiteiten en workshops gehouden. Voor jong en oud!

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Familie & kids

World Food Day: Waar komt ons dagelijks eten vandaan?

Biologische Melkveehouderij Gravesteyn

CIY (create-it-yourself) bij Baker & Moore

Baker & Moore

Papaver Delft: Een schot in de (klap)roos!

Papaver Delft
Eten & drinken

Wandelen en ontspannen bij Kasserie OCK

Kasserie Ock
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Sport & avontuur

Gevulde kip met een verrassende inhoud

Zorgboerderij De Buytenhof

Desembroden bakken bij Jeroen Bakt Brood

Jeroen Bakt Brood
Ontspanning

Status: Offline

Aalkeetpolder
Ontspanning

Je eigen picknick op de Populierenroute

Het Bieslandse Bos
Streekproducten

Je vingers aflikken bij Gys

Gys

Slow juice recept met Rotterdamse oogst.

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust

Coppi Koffie; Tussen fiets en koffie.

Coppi Koffie
Wandelen & fietsen

Beleef en bedaar in Wassenaar!

Japanse tuin Clingendael

Eens langs Bij ons in Delft

Bij ons in Delft