Kanovaren bij Uitspanning Vlietzicht

Kanovaren bij Uitspanning Vlietzicht

Met je kano glijd je haast geruisloos langs de hooilandjes waar gele dotterbloemen en paarse pinksterbloemen in volle glorie bloeien. Ineens vliegen er twee blauwe reigers vlak voor je vaartuigje op. Wauw! Wat een belevenis om zo midden in de natuur te zijn.  

Wil je ook het water op? Ga dan eens langs bij Uitspanning Vlietzicht in Schipluiden. Eigenaar Louis Mulder verhuurt een keur aan schuitjes waarmee je direct op ontdekkingstocht in Natuurmonument de Vlietlanden kunt. 

Louis is een geluksvogel. Daar is geen twijfel over mogelijk. “Ik heb een prachtige voortuin, namelijk natuurmonument de Vlietlanden. Vooral in het voorjaar ziet het er hier prachtig uit”. Dit was voor de eigenaar een reden om vaartuigjes te gaan verhuren. Kijken naar de natuur is leuk, maar er deel van uit maken is natuurlijk helemaal geweldig. 
 

Vermaak op de plas

Voor vermaak op de plas is het een must om een waterfiets te huren. Als je echt op ontdekkingstocht wilt gaan is een kano ideaal. Zelfs aan de vissers is gedacht. Louis verhuurt namelijk visboten. “Het water rondom de Vlietlanden is erg visrijk.  Uniek in de Randstad; een plek waar stilte ‘s ochtends vroeg nog normaal is”. Honger gekregen? Na gedane arbeid is het heerlijk toeven op het terras Uitspanning Vlietzicht.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Vlaardingsekade 60
2636 BD Schipluiden
Tel: 015 380 88 86
info@vlietzicht.com
Eten & drinken

Gevulde kip met een verrassende inhoud

Zorgboerderij De Buytenhof

Echt Spaans genieten bij Destino

Destino

Zoetigheid zonder zorgen: SUE

SUE Store
Ontspanning

Beleef en bedaar in Wassenaar!

Japanse tuin Clingendael
Restaurant de Scheepswerf
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten

Je eigen picknick op de Populierenroute

Het Bieslandse Bos

Top 5 tips voor de zomervakantie!

Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Crossfit om allround zo fit mogelijk te worden!

Boulderen, niet bulderen.

Delfts Bleau

Klauterwoud work out

De Broekpolder