Waterskiën; pure fun voor iedereen

Waterskiën; pure fun voor iedereen

Geloof het of niet maar waterskiën is pure fun voor iedereen! Je hoeft geen fantastische conditie te hebben of over het evenwicht van een koorddanser te beschikken om deze sport te beoefenen. De kenners vertellen: het is gemakkelijk en veilig voor iedereen met een normale lichamelijke conditie. Neem jij de proef op de som bij Wollebrand fun, food & events?

 

Tips en trics en dan........go

Nog nooit op de lange ( waterski-) latten gestaan? Geen probleem, na een instructiefilm en uitleg van onze instructeurs, heb je het binnen een uur onder de knie. Hoe gaat een keertje waterskien nu precies in zijn werk? Bij de waterskibalie koop je een kaartje en vervolgens mag je je gaan omkleden in een van de kleedkamers. Na het omkleden bekijk je een instructiefilm. Dan is het tijd om naar de startvlonder te gaan. Hier word je opgevangen door een instructeur en krijg je de waterski’s en zwemvest aan. De instructeurs geven nog de laatste tips en trics en dan.........GO!

 

Uitdaging op een board

Als je je balans op de waterski’s hebt gevonden kun je de uitdaging op een board aangaan. De instructeurs geven alle informatie en uitleg om zo snel mogelijk rond te gaan. Wakeboarden is razendpopulair! Het is nog steeds een van de snelst groeiende watersporten ter wereld! Het is vergelijkbaar met snowboarden, maar dan op het water.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over het waterskien of wakeboarden kijk je op www.kabelskibaan.nl. Hier staan ook alle andere mogelijkheden die Wollebrand te bieden heeft op een rij.

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops

Smaakexplosies bij La Tasca

La Tasca
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Streekproducten
De Roofvogelboerderij
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Familie & kids
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Theehuis & Restaurant de Dames.

Restaurant & theehuis De Dames
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten

Thuis bij het Vreemde Vogel festival

Buitenhotel De Vreemde Vogel
Sport & avontuur

Pluk de herfst en haal hem in huis!

De Wildplukwijzer

Terug naar de oorsprong - Bieslandse Bos deel 2

Paardeninzichten
Dreams skate- en surfschool & shop
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops