Midden-Delfland Dagen

Midden-Delfland Dagen

Elk jaar organiseert de Midden-Delfland Vereniging de Midden-Delfland Dagen in het derde weekeinde van juni. In 2018 vindt de twintigste editie op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni plaats. De Midden-Delfland Vereniging organiseert deze dagen om iedereen te laten genieten van al het moois dat het Midden-Delflandgebied te bieden heeft: natuur, water, historisch erfgoed en tal van recreatieve mogelijkheden op fietsafstand.

Midden-Delfland, daar zit muziek in!

Met het gekozen thema ‘Midden-Delfland, daar zit muziek in!’ zal er volop ruimte zijn om alle muzikale kwaliteit die het Midden-Delflandgebied te bieden heeft uit te dragen. Van vogelgeluiden tot koren, orkesten en bandjes; een programma met voor elk-wat-wils en verspreid over diverse locaties. Ook van buiten het Midden-Delflandgebied hebben zich zangers en musici aangemeld die deze dagen graag in ons gebied optreden.
 

Streekproducten, natuur en recreatie

Natuurlijk is er naast muziek ook aandacht voor andere creativiteit, jeugdactiviteiten, streekproducten, natuur en recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. De activiteiten worden georganiseerd in het gebied dat zich uitstrekt van de Zuidbuurt (Maassluis, Vlaardingen), via Broekpolder, de groenzone van Schiedam, Kethel tot Berkel en Rodenrijs en de Ackerdijkse plassen tot Delft, Den Hoorn, de Zwethzone, de gemeentegrenzen van Rijswijk, Den Haag en Westland tot Maassluis.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 16 juni en zondag 17 juni
Waar
Midden-Delfland
Website