Cool Event Scheveningen

Cool Event Scheveningen

Kurhausplein on ice

Deze winter is de Haagse badplaats Scheveningen weer dé plek voor de ultieme wintersportervaring aan zee. Voor de 11e keer wordt Cool Event Scheveningen georganiseerd met de inmiddels bekende 600 m2 grote schaatsbaan 'Kurhausplein on ice' en de 'roetsjbaan', een 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard (vanaf 2 december 2017). Naast de schaats- en roetsjbaan worden er gedurende Cool Event diverse winterse activiteiten georganiseerd op Scheveningen, zoals de tentoonstelling met ijssculpturen vanaf 2 december 2017.  
 

Kurhausplein on Ice - Schaatsbaan

Op de 600 m2 overdekte ijsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen kan jong en oud tussen 11 november 2017 en 21 januari 2018 iedere dag van 10:00 tot 22:00 uur schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten. De toegangsprijs voor Kurhaus on Ice schaatsbaan 5 euro, schaatshuur 4 euro. Let op: noren worden niet toegelaten op de schaatsbaan in verband met de veiligheid. 
 

Ice Roetsjbaan - Boulevard 

Vanaf 2 december 2017 tot en met 14 januari 2018staat de 'roetsjbaan' weer dagelijks van 12:00 tot 18:00 uur op de boulevard. De 30 meter lange ijsglijbaan heeft zijn startpunt naast De Pier, vanwaar men zo met een bocht de boulevard op glijdt richting de Palace Promenade. De Ice Roetsjbaan is leuk voor jonge en oudere kinderen. Veiligheid staat voorop dus je moet wel een helmpje op. De toegangsprijs voor de Ice Roetsjbaan bedraagt 3 euro (één rit is 5x roetsjen). Een 4-rittenkaart kost 10 euro. Let op: minimaal toegestane leeftijd is 4 jaar. 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Waar
​Kurhausplein
Wanneer
Tot 14 januari
 

Familie & kids

Ideale zondag: De Pluktuin van Uit je eigen stad!

De Pluktuin

Over gewicht en gezond leren eten

Eten & drinken
Familie & kids
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Ontspanning
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

De Schotse Hooglander in een bloemenzee - wandelroute

De Broekpolder
Sport & avontuur

Kom met Iddo mee naar buiten en ervaar de kracht van de eerste zonnestralen

De Roofvogelboerderij

Fluisteren op de Fluisterboot

Fluisterboot Andante

Ackerdijkse plassen

Ackerdijkse plassen