Cool Event Scheveningen

Cool Event Scheveningen

Kurhausplein on ice

Deze winter is de Haagse badplaats Scheveningen weer dé plek voor de ultieme wintersportervaring aan zee. Voor de 11e keer wordt Cool Event Scheveningen georganiseerd met de inmiddels bekende 600 m2 grote schaatsbaan 'Kurhausplein on ice' en de 'roetsjbaan', een 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard (vanaf 2 december 2017). Naast de schaats- en roetsjbaan worden er gedurende Cool Event diverse winterse activiteiten georganiseerd op Scheveningen, zoals de tentoonstelling met ijssculpturen vanaf 2 december 2017.  
 

Kurhausplein on Ice - Schaatsbaan

Op de 600 m2 overdekte ijsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen kan jong en oud tussen 11 november 2017 en 21 januari 2018 iedere dag van 10:00 tot 22:00 uur schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten. De toegangsprijs voor Kurhaus on Ice schaatsbaan 5 euro, schaatshuur 4 euro. Let op: noren worden niet toegelaten op de schaatsbaan in verband met de veiligheid. 
 

Ice Roetsjbaan - Boulevard 

Vanaf 2 december 2017 tot en met 14 januari 2018staat de 'roetsjbaan' weer dagelijks van 12:00 tot 18:00 uur op de boulevard. De 30 meter lange ijsglijbaan heeft zijn startpunt naast De Pier, vanwaar men zo met een bocht de boulevard op glijdt richting de Palace Promenade. De Ice Roetsjbaan is leuk voor jonge en oudere kinderen. Veiligheid staat voorop dus je moet wel een helmpje op. De toegangsprijs voor de Ice Roetsjbaan bedraagt 3 euro (één rit is 5x roetsjen). Een 4-rittenkaart kost 10 euro. Let op: minimaal toegestane leeftijd is 4 jaar. 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Waar
​Kurhausplein
Wanneer
Tot 14 januari
 

Familie & kids

Een bijzonder plekje in Vlaardingen

Buitenhotel De Vreemde Vogel

Buiten Zijn in het Bieslandse Bos

BuitenLeeft
Ontspanning

Wijn proeven bij wijnboerderij Vlaardingen

Wijnboerderij Vlaardingen

Kom met Iddo mee naar buiten en ervaar de kracht van de eerste zonnestralen

Sport & avontuur

Buiten Zijn in het Bieslandse Bos

BuitenLeeft

Een zomerdag lang de Rotte ontdekken

Kunstproject Stille Wateren
Wollebrand fun, food & events
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur