Boerenlandroute 29 km

Boerenlandroute 29 km

Deze route van 29 km loopt via de fietsknooppunten: (50) - 52 - 53 - 68 - 67 - 80 - 62 - 60 - (56) - 61 - 81 - 63 - 59 - 58 - 64 -65 - 69 - 73- 51 - (50)

U start in Schiedam bij de TOP (toeristisch overstap punt) bij de Schiedamseweg, direct aan de Poldervaart. U fietst dan Schiedam uit, door het veenweidelandschap van Midden-Delfland, via Schipluiden met de historische dorpskern en langs buurtschappen als Negenhuizen, Kandelaar en Kerkbuurt. Langs en over dijken en over smalle linten wordt het weidgebied volop ervaren met de koe in de wei, de weidevogels en de wolkenluchten erboven.

Over de doorgetrokken A4 tussen Delft en Schiedam, die verdiept is aangelegd en enkele keren wordt gekruist. Als u langs de Vlaardinger Vaart fietst, komt u voorbij de Vlietlanden, moerassig natuurgebied in beheer bij Natuurmonumenten.

Het laatste stuk gaat via het oude lint van de Groeneweg en Kerkweg met monumentale boerderijen en de buurtschappen Kerkbuurt en Windas. U blijft in de stad fietsen door het groen via de Poldervaart en het Beatrixpark tot bij het toeristisch overstap punt. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Ontspanning

Theehuis & Restaurant de Dames.

Restaurant & theehuis De Dames
Boerderij het Lansingerland
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Workshops
Wandelen & fietsen

Teken de herfst - Arboretum-Heempark Delft

Arboretum-Heempark Delft

Prachtige route naar 'Bij de buurvrouw Maasland'

Bij de Buurvrouw Maasland

Wandelen en ontspannen bij Kasserie OCK

Kasserie Ock